Sommerskole store børn 2017

500,00DKK

Sommerskole på Bundsbæk Mølle – kom og få en fantastisk uge (27)

Sommerskolen er natur, friluftsliv, dyr og historie, du selv kan være med i ! En uge hvor vi bl.a. skal på Bork Vikingehavn, ud at sejle på fjorden, lave mad over bål, på bondegårdsbesøg, tilbage til jernalderen og meget andet.

Ved tilmelding vil vi gerne, at der i feltet til bemærkninger noteres: barnets navn, alder, klassetrin og evt. allergier samt et tlf.nr. mor og/eller far kan træffes på

Sommerskole på Bundsbæk Mølle – kom og få en fantastisk uge (27)

Sommerskolen på Bundsbæk ligger i 2. uge i sommerferien og er for alle der går i 3., 4., 5. eller 6. klasse. Der arrangeres masser at spændende aktiviteter i løbet af ugen, men der bliver også tid til at ligge på ryggen i græsset og tale med nye kammerater.

Et sjovt tilbud til børn der kan lide at blive beskidte... 

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er natur, friluftsliv, dyr og historie, du selv kan være med i ! En uge hvor vi bl.a. skal på Bork Vikingehavn, ud at sejle på fjorden, lave mad over bål, på bondegårdsbesøg, tilbage til jernalderen og meget andet.

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er et tilbud til børn der gerne vil ud og opleve noget helt særligt, vi går efter at skabe uforglemmelige stunder ved hjælp af "tidsrejser", storslået natur og masser af kammeratskab. 

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle har eksisteret siden 2006 og er en stor succes. "Sommerskolen er altid et af årets helt store højdepunkter, hvor vi har fornøjelsen, at skabe spændende oplevelser for en flok glade børn, det er fantastisk at se hvor meget eleverne udvikler sig på sådan en uge og alle de venskaber der opstår fortæller naturvejleder René Bautista Hankelbjerg der er en af de 2 naturvejledere ved Ringkøbing-Skjern Museum der står for planlægningen af sommerskolen.

Praktisk information

Mandag-fredag i uge 27 (den anden uge i sommerferien)
Mandag-torsdag kl. 9:00 – 15:00.
Fredag kl. 9:00 – 14:00.

Tilmelding og betaling

Du skal tilmelde og betale via museets webshop. Dette fungerer også som tilmelding.