Sommerskole mindre børn uge 31 - 2017

500,00DKK

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er natur, friluftsliv, dyr og historie, du selv kan være med i!  En uge hvor vi bl.a. skal på fugletur, se og tegne fugle, lave mad over bål, på besøg hos Falck, tilbage til jernalderen og meget andet.

Sommerskolen på Bundsbæk for mindre børn ligger i uge 31 og er for alle der går i 0, 1., 2. klasse (alder 6-9 år) Der arrangeres masser at spændende aktiviteter i løbet af ugen, men der bliver også tid til at ligge på ryggen i græsset og tale med nye kammerater.
Et sjovt tilbud til børn der kan lide at blive beskidte... 
Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er et alternativ til alle idræt- og fodboldskolerne – til de børn, der ikke nødvendigvis føler sig tiltrukket af idrætslivet, men gerne vil ud og opleve noget helt andet.
Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er natur, friluftsliv, dyr og historie, du selv kan være med i ! En uge hvor vi bl.a. skal på fugletur, se og tegne fugle, lave mad over bål, på besøg hos Falck, tilbage til jernalderen og meget andet.
"Sommerskolen på Bundsbæk Mølle har eksisteret siden 2006 men det er første gang i 2017 at museet laver et tilbud til de små børn. 
Praktisk information
Mandag-fredag i uge 31
Mandag-torsdag kl. 9:00 – 15:00.
Fredag kl. 9:00 – 14:00.
Mødested: Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 25, 6900 Skjern, dog kan der i løbet af ugen være andet mødested. Dette opslyses ved tilmelding.
Det koster kun 500 kr. for hvert barn at deltage i en hel uge. Der er et begrænset antal pladser og sommerskolen afholdes kun ved minimum 15. deltagere. 
Ønsker du at læse mere se http://www.levendehistorie.dk/Sommerskole
VIGTIGT!!
Ved betaling/tilmelding skal du i feltet "Tilføj kommentarer" oplyse barnets navn, alder, klassetrin, adresse, telefonnummer, allergier samt en emailadresse.  
Har I spørgsmål så kontakt venligst Rene Hankelbjerg rh@levendehistorie.dk