Sommerskole 2019 - uge 27

750,00DKK

Sommerskole på Bundsbæk – kom og vær med til en fantastisk uge

Sommerskolen på Bundsbæk er for alle ca. 9-13 årige friske drenge og piger (alle der går i 3., 4., 5. eller 6. klasse). Der arrangeres masser at spændende aktiviteter i løbet af ugen, men der bliver også tid til at ligge på ryggen i græsset og tale med nye kammerate

 

Lager: På lager

Et sjovt tilbud til børn der kan lide at blive beskidte...

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er et alternativ til alle idræt- og fodboldskolerne – til de børn, der ikke nødvendigvis føler sig tiltrukket af idrætslivet, men gerne vil ud og opleve noget helt andet.

Sommerskolen på Bundsbæk Mølle er natur, friluftsliv, dyr og historie, du selv kan være med i !

"Sommerskolen på Bundsbæk Mølle har eksisteret siden 2006 og er en stor succes. Det er en fornøjelse at være med i denne uge, hvor der er højt aktivitetsniveau, glade børn og masser af gode oplevelser til alle" fortæller naturvejleder Sabine Jensen, der er en af de 2 naturvejledere ved Ringkøbing-Skjern Museum og Ringkøbing-Skjern Kommune der står for planlægningen af sommerskole.

Praktisk information

Mandag-fredag i uge 27 fra d. 1. juli-5. juli.
Mandag-torsdag kl. 9:00 – 15:00.
Fredag kl. 9:00 – 14:00.
Mødested: Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 25, 6900 Skjern dog kan der i løbet af ugen være andet mødested fx. Bork Vikingehavn. Dette oplyses ved tilmelding.
Det koster kun 750 kr. for hvert barn at deltage i en hel uge.

Tilmelding og betaling

Du skal betale via museets webshop. Dette vil også fungere som tilmelding.
For yderligere oplysninger kontakt Naturvejleder Sabine Jensen på mail: sj@levendehistorie.dk

VIGTIGT!!
Ved betaling/tilmelding skal du i feltet "Tilføj kommentarer" oplyse barnets navn, alder, klassetrin, adresse, telefonnummer, allergier samt en emailadresse.